Un llibre interessant que hem trobat recentment és Whisky Classified de David Wishart
L'autor deixa de banda la classificació per regions atès que per ell no té massa sentit: hi ha maltes molt diversos en una regió i a la vegada hi ha maltes que tenen similituds importants que són de regions diferents.
L'autor redueix la classificació dels maltes a dotze aspectes principals:
És una idea interessant que de fet hem pogut veure en algunes altres publicacions – com a exemple aquesta taula que mostrem a sota.
També havíem mostrat una taula similar en aquesta entrada del bloc.
A més d'aquesta classificació el llibre també examina amb detall cada una de les destil·leries de malta, no només d'Escòcia sinó també d'Irlanda i Gal·les.
L'autor deixa de banda la classificació per regions atès que per ell no té massa sentit: hi ha maltes molt diversos en una regió i a la vegada hi ha maltes que tenen similituds importants que són de regions diferents.
L'autor redueix la classificació dels maltes a dotze aspectes principals:
- cos, dolç, fumat, medicinal, tabac, mel, especiat, notes de vi, fruits secs, malta, afruitat, floral.
És una idea interessant que de fet hem pogut veure en algunes altres publicacions – com a exemple aquesta taula que mostrem a sota.
També havíem mostrat una taula similar en aquesta entrada del bloc.
A més d'aquesta classificació el llibre també examina amb detall cada una de les destil·leries de malta, no només d'Escòcia sinó també d'Irlanda i Gal·les.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada