26.11.07

Edat i gust (tast global II)


Hem comentat en anteriors intervencions que actualment hi ha gran varietat de finals en el món del whisky. En el tast de l’altre dia també es va parlar d’aquesta qüestió: Robert Hicks – mestre destil·lador de Laphroaig – va dir que actualment la tendència és que el gust del whisky és més important que l’edat. El Quarter Cask d’aquesta destil·leria és un pas en aquest sentit – l’edat (uns 11 anys) no és tant significativa com la maduració final en botes més petites.

En aquest sentit Jim Murray va dir que en el món del whisky més vell no sempre vol dir més bo. El crític va afirmar que en ocasions pots pagar molts diners per un whisky i que el seu gust vingui a ser com mossegar un llapis... i de fet va preferir el Quarter Cask davant dels embotellaments de 25 i 27 anys que també es varen tastar aquell dia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

merci pel comentari:)
aixo del bolg aquest no ho acabo de dominar gaire, suposo que es nota...:P
pero el problema es el moment de triar, valorar totes les opcions amb la responsabilitat que aixo comporta...simplement el fet de pensar aixo que diu Woody alen i k jo personalment comparteixo et fa tenir encara méd dubtes, encara que sigui una simple decicio insignificant