Hem comentat en anteriors intervencions que actualment hi ha gran varietat de finals en el món del whisky. En el tast de l’altre dia també es va parlar d’aquesta qüestió: Robert Hicks – mestre destil·lador de Laphroaig – va dir que actualment la tendència és que el gust del whisky és més important que l’edat. El Quarter Cask d’aquesta destil·leria és un pas en aquest sentit – l’edat (uns 11 anys) no és tant significativa com la maduració final en botes més petites.
Bloc sobre el whisky de malta escocès i d'altres zones del món: les regions productores, el procés d'elaboració, les destil·leries, les notes de tast...
26.11.07
Edat i gust (tast global II)
Etiquetes de comentaris:
laphroaig,
procés elaboració whisky,
sobre les notes de tast
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
merci pel comentari:)
aixo del bolg aquest no ho acabo de dominar gaire, suposo que es nota...:P
pero el problema es el moment de triar, valorar totes les opcions amb la responsabilitat que aixo comporta...simplement el fet de pensar aixo que diu Woody alen i k jo personalment comparteixo et fa tenir encara méd dubtes, encara que sigui una simple decicio insignificant
Publica un comentari a l'entrada