5.10.09

Whisky live 2009 (II)


Aquest cap de setmana passat vam ser a la segona edició del Whisky Live de Barcelona (anteriorment s’havia anomenat Whisky Experience). Enguany la fira també es va celebrar a l’Hotel Hilton de la Diagonal.
En el Whisky Live hi trobem diversos estands en els quals destil·leries presenten els seus productes – ja siguin novetats o bé el ventall d’embotellaments que ofereixen al públic.
Hi vam poder observar la presència d’un bon nombre de firmes escoceses – també n’hi havia de japoneses, americanes, irlandeses etc...
Com a novetat respecte a anys anteriors podríem destacar la presència de Springbank - recentment anomenada "Destil·leria de l'any" per la revista Whisky Magazine.
També era notable la representació dels embotelladors independents, alguns coneguts com ara Signatory i d'altres més minoritaris com Mackillop.
Com cada any possiblement el més interessant van ser les Master Classes – vam assistir a una sessió sobre Bruichladdich ia una sobre Macallan. N’explicarem els detalls en properes entrades.
A la foto de dalt som al costat de Natalie Haran, responsable regional de vendes de Bruichladdich.

6 comentaris:

Lluís Vilarrasa ha dit...

Mmmm... Estratègicament col·locat al costat de la rossa...

Lluís Vilarrasa ha dit...

Mmmm... Estratègicament col·locat al costat de la rossa...

Joan Mitjavila ha dit...

Doncs la rossa en qüestió era la Natalie Haran que va fer una excel·lent presentació sobre Bruichladdich

Pep Amargant ha dit...

Us recordo que vaig ser l'únic que la va fer parlar en català!
Com sempre una jornada inoblidable. Uns bons tasts, encara que l'edició 08 de Glenfarclas va deixar el llistó massa alt per ser superat.

Gemma ha dit...

Per les cares ja es nota que us ho vau passar molt bé. Me n'alegro molt! ;)

Lluís Monteis ha dit...

Crec sincerament que també va ser un dia formidable, estic d'acord amb en Pep que l'edició passada, amb la presentació Glenfarclas, és difícil d'igualar. Però enguany entre la presentació Bruichladdich (per mi el 16 anys impressionant) i la de Macallan (25 i 30 anys espectaculars), en global no desmereix en absolut.