Es tractava de descobrir una mostra del ventall de gustos i aromes diversos que podem trobar en els whiskies d'Escòcia; per això vam triar aquests maltes:
- Bladnoch 13: Vam concloure que és un malta suau, amb notes vegetals i afruitades. Indicat per un aperitiu o per l'hora dels postres.
- Glenmorangie Lasanta: Un whisky de les illes amb la riquesa de matisos que aporta la maduració en bótes de xerès.
- Talisker 10: Una explosió de gustos fumats i especiats propis de les illes... Possiblement va ser el whisky més ben valorat.
- Ardbeg 10: Els gustos de fum i mar propis d'Islay. Un gust especial sense la contundència del Talisker.
5 comentaris:
Sorprès per la capacitat d'en Joan de definir-nos, amb quatre maltes, la geografia escocesa. A mi, que soc un principiant, el que més em va agradar va ser el Talisker, amb menys notes fumades a l'olfacte, però més rotund en el gust. Estic descobrint un nou món...
Per cert, què se n'ha fet del restaurant "El racó d'Escòcia" ?
( abans tenien una pàgina web i darrerament intenert em diu "pàgina no trobada" )
El restaurant "El racó d'Escòcia" fa gairebé 1 any que va tancar.
Ës una llàstima, ja que es menjava molt be, plats fets amb il·lusió, i a un preu molt, molt bo. Els postres eren grandiosos, i podies acabar amb un tastet d'una gran colecció de maltes. Em sap greu.
Hi ha cap altre que hagi agafat el relleu amb aquest estil a la zona ?
Una abraçada
No conec cap altre lloc similar...
Com dieu és una llàstima... era un restuarant que estava molt bé en un emplaçament molt adient
Publica un comentari a l'entrada