La visita a Glenglassaugh tenia un caràcter especial atès que és el lloc de producció i maduració de la nostra bóta. La destil·leria pertany a les Highlands, tot i que és a tocar de la frontera amb Speyside – al costat del riu Glassaugh - en un entorn molt bonic prop de la platja de Sandend.
Glenglassaugh és molt més modesta que les dues destil·leries que hem mencionat en les entrades anteriors – produeix prop d'un milió de litres anuals, mentre que Macallan produeix al voltant de 10 milions i Glenfarclas uns 3 milions i mig. Tot l'equipament és més petit i hi ha només dos alambins. Tot el tour va tenir un caràcter molt «familiar» i va resultar una visita molt agradable
De fet, tal i com hem explicat altres vegades la destil·leria va reobrir el 2009 després de més de 22 anys de tancament i actualment forma part del grup Benriach juntament amb la destil·leria Glendronach. Tot l'entorn ha estat reordenat, mostra un aspecte molt cuidat i el futur és prometedor.
Vam cloure la visita amb un tast del Glenglassaugh Revival. Properament farem un tast de diferents expressions de la destil·leria incloent el nostre embotellament.
Glenglassaugh és molt més modesta que les dues destil·leries que hem mencionat en les entrades anteriors – produeix prop d'un milió de litres anuals, mentre que Macallan produeix al voltant de 10 milions i Glenfarclas uns 3 milions i mig. Tot l'equipament és més petit i hi ha només dos alambins. Tot el tour va tenir un caràcter molt «familiar» i va resultar una visita molt agradable
De fet, tal i com hem explicat altres vegades la destil·leria va reobrir el 2009 després de més de 22 anys de tancament i actualment forma part del grup Benriach juntament amb la destil·leria Glendronach. Tot l'entorn ha estat reordenat, mostra un aspecte molt cuidat i el futur és prometedor.
Vam cloure la visita amb un tast del Glenglassaugh Revival. Properament farem un tast de diferents expressions de la destil·leria incloent el nostre embotellament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada