Just al final de les vacances d'estiu vam tornar a gaudir d'un altre sopar-maridatge elaborat per la Núria (en entrades anteriors
es poden trobar les combinacions d'altres sopars). Aquesta vegada vam
maridar nou plats diferents amb nou maltes. En els propers dies publicarem les combinacions.
Vam començar amb una làmina cruixent de mousse de canard, raïm i poma: una torradeta molt fina amb mousse de canard, poma caramel·litzada, raïm, i pinyons torrats. Aquest joc de textures portava una petita reducció que unia les quatre parts.
Vam maridar aquest plat amb un Cragganmore 12. Un Speyside aromàtic, floral. Les seves notes cremoses amb fruits secs casaven bé amb el foie i el raïm..
Vam començar amb una làmina cruixent de mousse de canard, raïm i poma: una torradeta molt fina amb mousse de canard, poma caramel·litzada, raïm, i pinyons torrats. Aquest joc de textures portava una petita reducció que unia les quatre parts.
Vam maridar aquest plat amb un Cragganmore 12. Un Speyside aromàtic, floral. Les seves notes cremoses amb fruits secs casaven bé amb el foie i el raïm..
2 comentaris:
Excel·lent plat i maridatge molt ben trobat.
Un inici molt prometedor, i exquisit.
Lluís
Publica un comentari a l'entrada