16.9.14

Maridatge 20: Broqueta cruixent de pollastre especiat amb Blanton's Special Reserve

El següent plat era una broqueta de pollastre adobat amb pebre picant, caiena, nou moscada, cinc pebres i sal.  És tractava, és clar, d'un plat ben especiat, tot i que l'arrebossat matisava una mica aquest caràcter.
Vam arriscar-nos a maridar el plat amb un bourbon.  Blanton's Special Reserve té notes molt marcades de vainilla, espècies i notes torrades.  Tot això hauria de casar amb les espècies i l'arrebossat.
El caràcter especial del Bourbon fa que sigui un destil·lat complicat de maridar, però crec que en aquest cas la combinació va ser força reeixida.

1 comentari:

Gemma ha dit...

Hola Joan! Moltes gràcies pel teu comentari :)
El que em sap més greu de ser abstèmia, és perdre'm l'apassionant món dels maridatges... Com vau disfrutar, eh? :)
Ja tinc ganes que arribis a les postres, a veure què us va fer aquest cop la Núria...
Una abraçada a tots!