El següent plat era una broqueta de pollastre adobat amb pebre picant, caiena, nou moscada, cinc
pebres i sal. És tractava, és clar, d'un plat ben especiat, tot i que l'arrebossat matisava una mica aquest caràcter.
Vam arriscar-nos a maridar el plat amb un bourbon. Blanton's Special Reserve té notes molt marcades de vainilla, espècies i notes torrades. Tot això hauria de casar amb les espècies i l'arrebossat.
El caràcter especial del Bourbon fa que sigui un destil·lat complicat de maridar, però crec que en aquest cas la combinació va ser força reeixida.
Vam arriscar-nos a maridar el plat amb un bourbon. Blanton's Special Reserve té notes molt marcades de vainilla, espècies i notes torrades. Tot això hauria de casar amb les espècies i l'arrebossat.
El caràcter especial del Bourbon fa que sigui un destil·lat complicat de maridar, però crec que en aquest cas la combinació va ser força reeixida.
1 comentari:
Hola Joan! Moltes gràcies pel teu comentari :)
El que em sap més greu de ser abstèmia, és perdre'm l'apassionant món dels maridatges... Com vau disfrutar, eh? :)
Ja tinc ganes que arribis a les postres, a veure què us va fer aquest cop la Núria...
Una abraçada a tots!
Publica un comentari a l'entrada